Πολιτική κατά της Δωροδοκίας

Το Σύστημα για την Διαχείριση κατά της Δωροδοκίας κατά το πρότυπο ISO 37001:2016 έχει τεθεί σε εφαρμογή για να εμποδίσει την επιχείρηση να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διεργασία διαφθοράς και να διεκπεραιώσει και να αναφέρει σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί περαιτέρω έρευνα και δράση.

 

Η επιχείρηση δεσμεύεται για τον σχεδιασμό, υλοποίηση, συντήρηση και συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας που εφαρμόζει σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37001:2016.
Η επιχείρηση δεσμεύεται για υψηλά πρότυπα δεοντολογικής συμπεριφοράς και απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους, τους επιχειρηματικούς συνεργάτες και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη με τα οποία συνεργάζεται, να συμμορφώνονται με αυτή την πολιτική χωρίς εξαίρεση.

 

Η επιχείρηση εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής κατά της δωροδοκίας, της διαφθοράς, πληρωμών διευκόλυνσης ή οποιασδήποτε άλλης παράνομης πράξης και τηρεί τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πειθαρχική δίωξη και τιμωρία του προσωπικού που παραβιάζει την παρούσα πολιτική.
Η επιχείρηση δεν θα συνεργάζεται με επιχειρήσεις όπου εμπλέκονται με πρακτικές διαφθοράς και θα σταματά άμεσα οποιεσδήποτε σχέσεις με συνεργάτες ή με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, αν προκύψουν τέτοιες περιπτώσεις.

 

Η επιχείρηση δε θα συμμετάσχει εν γνώσει της σε οποιαδήποτε συναλλαγή, όπου διεφθαρμένες πρακτικές αποτελούν μέρος της συμφωνίας. Όταν συνεργάτες ή άλλα ενδιαφερόμενα μέρη αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση, θα πρέπει, στο πλαίσιο των συμβατικών τους υποχρεώσεων, να συμφωνήσουν να ακολουθήσουν αυτήν την πολιτική.

 

Εάν παρατηρηθεί συμπεριφορά που μπορεί να παραβιάζει την παρούσα Πολιτική κατά της Δωροδοκίας ή προσεγγίσει οποιοσδήποτε μέλος του προσωπικού της επιχείρησης για σκοπούς δωροδοκίας ή διαφθοράς, προτρέπουμε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με τον Υπεύθυνο του Συστήματος Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας και την Επιτροπή Δεοντολογίας. Η επιχείρηση θα χειριστεί την αναφορά εμπιστευτικά, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από το νόμο. Εφόσον ο αναφέρων το επιθυμεί, επιτρέπεται η ανώνυμη υποβολή αναφοράς.

 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας προάγει την επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων προκύπτουν από αυτές τις επικοινωνίες. Αυτή η πολιτική επικοινωνείται εσωτερικά και εξωτερικά, διασφαλίζοντας ότι οι συνεργάτες, οι ενδιαφερόμενοι και οι υπάλληλοι ενημερώνονται για τη δέσμευση της επιχείρησης για την καταπολέμηση της δωροδοκίας.

 

Για οποιαδήποτε περίπτωση διαπιστώσετε ότι υπάρχει μη τήρηση της παραπάνω πολιτικής, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: (+30) 698 325 9903.